Vieglmetāla disku taisnošana

ZVANI: 26 691 100

Darba laiks pirmdien – ceturtdien: 8:00-18:00; darba laiks piektdienās: 8:00-17:00; sestdienās: 9:00-14:00;
svētdienās un svētku dienās slēgts.

Vieglmetāla diski ir automobiļa vizuālā tēla sastāvdaļa, bet tie ir pakļauti mūsu ceļu sliktajiem apstākļiem, un pat ļoti akurātiem auto vadītājiem nereti gadās tos saskrāpēt vai pat deformēt diska ārmalu. Oriģinālie auto ražotāja zīmola diski bieži vien ir ļoti dārgi, ko var teikt arī par gandrīz visiem profesionāla līmeņa tūninga ražojumiem. Tādēļ disku bojājumi ir ļoti nepatīkami. Tie ietekmē drošību, jo katrs diska bojājums, ja vien nav dekoratīvā pārklājuma nobrāzums, var radīt gaisa noplūdi riepā, kas jau var novest pie dramatiskām sekām un ievērojamiem materiāliem zaudējumiem, kaut vai tikai jaunas riepas iegādes cenā.

„AK12“ servisā jau ilgāku laiku ir pieejama moderna disku taisnošanas iekārta, un mēs piedāvājam salabot ievērojamu daļu no bojātiem vieglmetāla diskiem. Disku labošanas process ir komplicēts, un tā izmaksas un rezultāts var atšķirties gan atkarībā no diska bojājuma, gan ģeometrijas, modeļa un materiāla. Pakalpojuma izmaksas ir prognozējamas robežās no 10 līdz 50 EUR par viena diska labošanu, ieskaitot PVN.

Remontam ir nepieciešama individuāla pieeja katrā atsevišķā gadījumā, tāpēc jūsu rīcībā ir mūsu servisa speciālisti ar lielu pieredzi vieglmetāla disku remontā. Strādājam tikai ar profesionālu aprīkojumu.

Remonta izmaksas ir atkarīgas no diska izmēra, bojājumu un deformāciju rakstura un daudzuma, ko nosaka meistars diska diagnostikas laikā.

Mūsu ieteikums – centieties saudzēt sava auto rotu – vieglmetāla diskus. Dažkārt pat tikai viens trieciens pret bedres malu vai apmali stāvvietā var radīt deformāciju, kam var sekot izkropļojumi diska ģeometrijā, piemēram, ieliekumi, „pumpas“, ass un radiālās nobīdes, nemaz nerunājot par dekoratīvā krāsojuma bojājumiem, kas mazina diska estētisko sniegumu.

Kopti un tīri vieglmetāla diski – katra auto un tā saimnieka tēla spodrinātāji!