Svarīga informācija par preču iegādi un piegādi

PIEGĀDES IESPĒJAS UN NOSACĪJUMI:

1. Pasūtījumiem par kopsummu līdz 200 EUR, ieskaitot PVN, – piegāde uz klienta adresi Latvijas Republikas teritorijā +10,00 EUR, ieskaitot PVN.

2. Pasūtījumiem par kopsummu virs 200 EUR, ieskaitot PVN, – piegāde uz klienta adresi Latvijas Republikas teritorijā bez maksas.

3. Veikto pasūtījumu klients var bez papildu maksas saņemt AK12 Valmieras veikalā – "Kalnmeijas", Kocēnu pagasts, Valmieras novads, LV-4220.

4. Veikto pasūtījumu klients var bez papildu maksas saņemt AK12 Cēsu veikalā – Lapsu iela 17, Cēsis, Cēsu novads, LV-4101.

SVARĪGA INFORMĀCIJA

Lai veiktu preču iegādi, izmantojot SIA "AK12" mājaslapas iespējas, atrodiet tajā sev nepieciešamās preces un ievietojiet tās virtuālajā grozā. Pēc pirkuma nokomplektēšanas lūdzu aizpildiet visus sistēmas pieprasītos informatīvos laukus un nosūtiet mums savu pasūtījuma pieteikumu. Mūsu pārdošanas konsultanti sazināsies ar Jums vienas darba dienas laikā (darba dienās), lai pabeigtu pasūtījuma noformēšanu un izrakstītu priekšapmaksas rēķinu. Preces tiks piegādātas pēc priekšapmaksas saņemšanas pasūtījuma noformēšanas laikā atrunātajos termiņos. Preču piegāde ir iespējama ar kurjeru Jūsu norādītajā adresē darba dienās vai uz vietas SIA "AK12" Valmieras veikalā – "Kalnmeijas", Kocēnu pagasts, Valmieras novads, LV-4220. Lūgums laikus iepazīties ar mūsu darba laikiem. Paldies par mūsu tiešsaistes pasūtījumu veikšanas sistēmas izmantošanu!